Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

ΔΡΑΣΗ 2018 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ_Τιάγκου Άννα


Είμαι η Άννα Τιάγκου και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Είμαι 19 χρονών και μετά από τις περσινές Πανελλήνιες κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να περάσω στην  Κτηνιατρική σχολή ΑΠΘ.
Τα τελευταία 8 χρόνια της ζωής μου ασχολούμαι στον ελεύθερο χρόνο μου με την ζωγραφική και τη μουσική καθώς παίζω φλάουτο και πιάνο. Βέβαια δεν λέω όχι και στο βόλεϊ αν περισσέψει λίγος χρόνος για αθλητισμό.
Αν και παιδί της πόλης, από μικρή λάτρευα τις αποδράσεις στη φύση, μία αγάπη που ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο από τον τύπο της σχολής μου. Νέος μου στόχος, λοιπόν, είναι η συμμετοχή σε εθελοντικά προγράμματα τα οποία είναι και το μόνο αντίβαρο στη περιβαλλοντική κρίση που βιώνουμε σήμερα.
Με την οικογένειά μου επισκεπτόμαστε αρκετές φορές το χρόνο το Εθνικό Πάρκο της Λίμνης Κερκίνης και ποτέ δεν παύει να με εντυπωσιάζει η βιοποικιλότητα των ειδών και η ομορφιά του φυσικού τοπίου του. Έτσι νιώθω πως θα ήταν τιμή μου αν μου δοθεί η ευκαιρία να συμβάλλω στην προστασία και συντήρηση αυτού του βιότοπου. Επίσης όντας εξαιρετικά φιλόζωη όπως μπορεί να σας εγγυηθεί και η αγάπη της ζωής μου (το σκυλί μου) θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα για τις ιδιαιτερότητες των ζωικών ειδών της Λίμνης Κερκίνης και τους τρόπους διασφάλισης της ευζωίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2017 ΣΤΙΓΜΕΣ by ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

Έλα μαζί μας, ζήσε, μάθε, πρόσφερε... γίνε εθελοντής στην Κερκίνη Κατέθεσε την αίτηση σου, σήμερα