Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

ΔΡΑΣΗ 2018 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ_Χρυσανθακοπούλου Σταυρούλα


Είμαι η Χρυσανθακοπούλου Βούλα, κατάγομαι από τα «εξωτικά» Λεχαινά του Νομού Ηλείας αλλά τα τελευταία 6 χρόνια μένω μόνιμα στην Αθήνα.  Είμαι 24 ετών και φοιτώ στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Παράλληλα, εργάζομαι στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό The Tipping Point ως υπεύθυνη υλοποίησης  προγράμματος.
Ο ελεύθερος  χρόνος μου αφιερώνεται σε βόλτες με το σκύλο μου, στην παρακολούθηση events που συμβαίνουν στην πόλη – σινεμά, παρουσιάσεις βιβλίων, συναυλίες - και σε συζητήσεις με φίλων. Την αγάπη για τον εθελοντισμό την ανακάλυψα από νωρίς. 
Συμμετέχοντας σε διάφορες εθελοντικές δράσεις, καταλάβαινα την αξία του να προσφέρεις σε κάτι που είναι μεγαλύτερο από εσένα και το χαμόγελο που αποκόμιζα κάθε φορά που ολοκλήρωνα κάθε δράση με έκανε να θέλω να συνεχίσω και άλλο το ταξίδι μου στον εθελοντισμό.
Η σημαντικότερη εθελοντική μου δράση είναι η ενασχόληση μου με τον φοιτητικό οργανισμό AIESEC, μέσα από τον οποίο κατάφερα να καταλάβω τις αξίες που πρεσβεύω σαν άνθρωπος και γνώρισα νέους που έχουν το ίδιο πάθος για περιπέτεια με εμένα.
Όταν άκουσα για τον εθελοντισμό στη Λίμνη Κερκίνη, η αλήθεια είναι ότι ενθουσιάστηκα από το γεγονός ότι η όλη πρωτοβουλία ξεκινά από καθημερινούς ανθρώπους που έχουν αγάπη για τον τόπο τους. Επίσης, ο ρόλος που έχει ένας εθελοντής εκεί, δηλαδή τη φροντίδα του περιβάλλοντος και τη συνέχεια ενός πολυετούς έργου που προηγούμενοι εθελοντές ξεκίνησαν με έπεισαν αμέσως να κάνω αίτηση σε αυτή την εθελοντική δράση που σέβεται πρώτα από ολα τον εθελοντή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2017 ΣΤΙΓΜΕΣ by ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

Έλα μαζί μας, ζήσε, μάθε, πρόσφερε... γίνε εθελοντής στην Κερκίνη Κατέθεσε την αίτηση σου, σήμερα