Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

ΔΡΑΣΗ 2018 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ_Πετροχείλου Δήμητρα


Γειά σας και από μένα! Με λένε Δήμητρα, είμαι 20 χρονών και σπουδάζω Βιολογία στη Θεσσαλονίκη.
Κατάγομαι από την Ξάνθη και ελπίζω η συμμετοχή μου στη δράση της Κερκίνης να είναι η πρώτη εθελοντική μου εμπειρία σε σχέση με το περιβάλλον.
Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να διαβάζω λογοτεχνία, να βρίσκομαι με φίλους και να βγαίνω για περιήγηση-‘’εξερεύνηση’’ στη φύση, με την οποία νομίζω ότι τα πάω καλά, αν και δεν μπορώ να πω ότι τα φίδια είναι τα αγαπημένα μου...
Παλιότερα είχα ασχοληθεί με τη μουσική και έπαιζα πιάνο, ενώ ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου είναι να ταξιδέψω σε όλον τον κόσμο, να μάθω πολλές ξένες γλώσσες και να έρθω σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς.
Έμαθα για την δράση όταν επισκέφτηκα την Κερκίνη στο πλαίσιο της σχολής μου και κατευθείαν θέλησα να συμμετάσχω σε αυτήν, γιατί συνειδητοποίησα την αξία της προσφοράς σε ένα οικοσύστημα με προβλήματα ρύπανσης και ευτροφισμού σαν αυτό της λίμνης!
Πιστεύω ότι ο εθελοντισμός είναι ένας τρόπος για να αναλάβουμε όλοι μας ενεργό ρόλο και να βοηθήσουμε για έναν καλό σκοπό, αλλά και να κοινωνικοποιηθούμε γνωρίζοντας άτομα με τα οποία έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες.
Εξάλλου οι μεγαλύτερες αλλαγές στον κόσμο ξεκίνησαν από μικρές ομάδες ανθρώπων με όνειρα, θέληση και όρεξη για δουλειά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2017 ΣΤΙΓΜΕΣ by ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

Έλα μαζί μας, ζήσε, μάθε, πρόσφερε... γίνε εθελοντής στην Κερκίνη Κατέθεσε την αίτηση σου, σήμερα